Begin je eigen fit20 studio

Wil jij voor jezelf beginnen en je toekomst in eigen handen nemen? fit20 is een internationale en innovatieve franchise formule van Nederlandse bodem. Veel franchiseondernemers gingen jou voor. Je hebt belangstelling voor gezondheid, bewegen en sport. Je houdt van mensen en wilt graag iets voor anderen betekenen. Het ondernemerschap lonkt, maar je wilt dat niet helemaal alleen doen. En je wilt graag een aantrekkelijke financiële toekomst.

Wij gaan er vanuit dat je fit20.be al helemaal hebt uitgeplozen en weet dat fit20 een korte maar intensieve fitness training is die in slechts 20 minuten personal training per week onze klanten ongelofelijk goede resultaten geeft.

Om ervoor te zorgen dat jij als kandidaat franchiseondernemer compleet geïnformeerd bent en goed voorbereid van start kunt gaan, vertellen wij jou graag meer over het ondernemerschap binnen de fit20 franchise formule. Het belangrijkste doel hiervan is om jou inzicht en handvatten mee te geven in zowel de kansen, mogelijkheden en valkuilen zodat je een goede afweging kan maken of een eigen fit20 studio iets voor jou is.

We praten graag verder.

Meer informatie aanvragen

Waarom fit20 franchise?

1

Meer dan 20.000 klanten

Meer dan 20.000 klanten hebben samen al meer dan 2 miljoen trainingen gehad.


2

170+ studio’s

Wekelijks zijn er meer dan 300 fit20 Personal Trainers wereldwijd aan het werk om onze klanten fitter te maken.

3

Wereldwijde formule

In 2009 zijn wij met onze eerste studio in Nederland begonnen. Inmiddels zijn we actief in 10 landen. Meerdere landen gaan binnenkort van start!

Eigen inbreng

Je benodigd eigen vermogen is +/- €20.000,-.

Om een deel van je investering met eigen vermogen te doen heb je vanaf de start het ondernemersgevoel te pakken.

Gemiddelde omzet

De gemiddelde omzet is tussen €70.000,- en €200.000,-.

Voor een hoge omzet, onderneem je met passie, volg je de formulerichtlijnen en stel je wekelijks, maandelijks en jaarlijks je doelen.

Fee

Wij hanteren een gestaffelde fee.

Een succesvolle franchiseondernemer wordt bij ons beloond.

Oppervlakte studio

De benodigde oppervlakte ligt tussen de 70 - 100 m2.

Een studio zit vaak in een bedrijfsverzamelgebouw. Er zijn geen douches of omkleedruimtes nodig omdat de klanten niet zweten.

Waarom aansluiten bij de fit20 franchise formule?

Wil je het leven van mensen positief veranderen door hen te helpen fitter en gezonder te worden? En dat in slechts 20 minuten per week? fit20 is een Gamechanger die mensen zoekt die impact willen maken op het leven van klanten, jouw personeel en jezelf!fit20 is innovatief, anders, en zoekt mensen die durven onredelijk te zijn. Droom je van je eigen bedrijf maar dan wel onder de paraplu van een internationale actieve formule zodat je niet alle beginnersfouten opnieuw hoeft te maken?Gunfactor, communicatie, planning, structuur en betrouwbaarheid. Daar draait het om bij fit20. Nieuwsgierig? Dan kan fit20 wel eens jouw formule worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Walter Vendel - oprichter fit20Neem contact op

"Eigenlijk is het grootste compliment dat alle klanten wekelijks terug komen"

Hilde Scherrewitz - fit20 Franchiseondernemer Apeldoorn Noord & Zuid

“Eigenlijk is het grootste compliment dat alle klanten wekelijks terug komen om te trainen en dat fit20 Apeldoorn zo goed draait. Dat betekent dat mensen tevreden zijn.Ik vind fit20 echt geweldig. Ik heb zelf altijd veel gesport, maar ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld in mijn lichaam nu ik fit20 doe. Bij fit20 zit verder heel veel kennis over trainen en het lichaam en ik vind het erg leuk om daarin te blijven leren en werken.”

"fit20 heeft mij de opstap geboden naar echt ondernemerschap"

Bas Pronk - Franchiseondernemer fit20 Overschie & fit20 Rhoon

"fit20 heeft mij de opstap geboden naar echt ondernemerschap, wat het beste in me naar boven haalt. Ik geniet van de ondernemerssuccessen en ben strijdlustig als er uitdagingen om de hoek komen. Nu de studio structuur en stabiliteit krijgt, zie ik de nieuwe kansen aan de ondernemershorizon verschijnen. Dat laat me regelmatig beseffen dat deze keuze voor mij de juiste was.”

"Ik geniet van het feit dat mijn klanten zulke goede resultaten hebben."

Ron Jobing - franchiseondernemer fit20 Groningen

Ik heb een rustige, respectvolle manier van doen en ben geïnteresseerd in mijn klanten. Ik vertel iets over de achtergronden en wetenschappelijke onderbouwing van de fit20 trainingsmethode omdat het belangrijk is dat de klant begrijpt wat de methode doet met zijn/haar lijf. De fit20 trainingsmethode is écht zwaar en daarom zal ik de moeilijke trainingsminuten voor de klant, daar waar het kan, met wat humor proberen leuker te maken. Ik geniet van het feit dat mijn klanten zulke goede resultaten hebben.