fit20 biedt jou...

Een unieke kans op succesvol franchise ondernemen.

succesformule

fit20 is dè gamechanger op fitness en health gebied. De methode en de zakelijke formule hebben zich bewezen, maar de overige 5% geeft aan dat we niet stil staan en ons blijven doorontwikkelen.

integriteit

Wij geloven dat je succes moet delen. Jouw succes is ons succes en andersom.

toekomstvisie

Onze BHAG (Big Hairy Audacious Goal) is: 1 miljoen mensen changed by fit20 in 10 jaar tijd! Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen om door een optimale gezondheid het maximale uit het leven te halen.

blijven leren

Alleen door te leren blijf je succesvol. We leren van onze fouten.

Formule ondersteuning

Onze formule is een transparante harde franchise. De innovatieve fit20 trainingsmethode heeft zich bewezen en als jij je die eigen maakt zal je dat aan je klant- en bedrijfsresultaten merken. Wij ondersteunen je op zoveel mogelijk gebieden zodat jij je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten en het ontwikkelen van je netwerk.


Welke ondersteuning biedt fit20 jou?

De fit20 Academy
Het opleidings- en expertisecentrum van fit20. Hier krijg je je blended (online & offline) opleiding, wordt je gecertificeerd en blijf je je capaciteiten verbeteren. Je leert alles over de fit20 formule en wat je daarvoor nodig hebt om succesvol te worden en te blijven.


Studio vinden & inrichting
Je succes begint vóórdat je studio open gaat. Wij helpen je daarom bij het vinden van de juiste locatie, de studio inrichting, inkoop apparatuur en voorzien je van het draaiboek voor je opening. Daarna is er blijvende performance ondersteuning o.a. door regionale en landelijke franchiseondernemer bijeenkomsten.


Marketing
Marketing is een vak. Wij hebben een marketingplan voor je klaar en een starterspakket. Je krijgt een studio website en een template voor social media. Wij zorgen voor media aandacht en leadgeneratie. Er is veel materiaal, dat makkelijk te bestellen is via een online portal. fit20 Support BE staat voor je klaar!


Administratie
Wij zorgen voor je ledenadministratiepakket en andere Cloud-based applocaties afgestemd op fit20 waar franchiseondernemers van kunnen profiteren.

Interesse in een afspraak?

Past fit20 bij jou en wil je graag in gesprek met ons? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.